Zdravstvo

Vesti :: Život iz jezgra kajsije

život iz jezgra kajsijeDok statistika kaže da će svaka treća osoba na planeti u jednom momentu oboleti od raka, a tradicionalna medicina i dalje tapka u mraku, sve je više teorija o tome šta je kancer i na koji način ga treba lečiti.

Međutim, dok većina naučnika i lekara posmatra rak kao bolest koju izaziva nešto, bilo spoljašnje ili unutrašnje, američki biohemičar Ernest. T. Krebs je smatrao da kancer u stvari stvara nedostatak nečeg u organizmu. On je u svojim istraživanjima, naime, tvrdio da je to nešto što nedostaje organizmu koji oboli od raka, ništa drugo do vitamin. I to vitamin B17, koji se nalazi svuda oko nas, samo ne u hrani modernog čoveka.

Naime, prema njegovoj teoriji, koju je na papir preneo američki pisac i producent dokumetancionih filmova Ernest Grifing, u knjizi „Svet bez raka“, koja je posle skoro tri decenije napokon dostupna i na srpskom jeziku, B17 ili leatril, kako ga je nazvao Krebs u pročišćenoj formi, prisutan je u više od 1.200 jestivih biljaka širom sveta. Naši preci su ga u organizam unosili u koštunjavom voću, košticama jabuka, prosu i u jezgru kajsije, koja ima najveći procenat ove esencijalne hranjive materije.

Edvard Grifing, pisac knjige koja i posle tri decenije posle pojavljivanja ne prestaje da pobuđuje pažnju javnosti, ističe da bi ljudi prestali da obolevaju od kancera kada bi u organizam unosili ovaj vitamin u dovoljnim količinama.

- Stvar je vrlo prosta. U pitanju je samo nedostatak vitamina koji je od suštinske važnosti za borbu organizma protiv ćelija raka. Taj vitamin ima ključ koji otključava samo bolesne ćelije i na taj način ih uništava. Dugo godina sam istraživao zbog čega se u nekim sredinama stanovnici uopšte ne razbolevaju od kancera. Jedini zajednički razlog bio je to što su u ishrani koristili hranu bogatu vitaminom B17. Smatram da kada bi svaki dan čovek uneo od tri do pet jezgara kajsije u organizam, nikada ne bi oboleo od ove podmukle bolesti - navodi Grifing.


U svojoj knjizi, ovaj svetski poznati pisac navodi činjenice, rezultate istraživanja, kao i zaključke stručnjaka koji smatraju da je vitamin B17 jedno od otkrića koja bude nadu.

Vitamin B17 i njegova lekovita dejstva
Vitamin B17
(laetril, amigdalin) prirodni je sastojak koji se nalazi u mnogim namirnicama. Može se naći u bobičastom voću (divljim kupinama, trešnjama, ribizlama) u košticama jabuke, kruške, šljive, kajsije, breskve, nektarine, bobu, gorkom bademu, indijskom oraščiću. U manjim količinama ima ga i u dudu, grožđu, dunji, jagodama, malinama, prosu, ječmu, heljdi, semenkama lana, sočivu, crvenom pasulju, mahunarkama. Ipak, njegova najveća koncentracija je u semenkama kajsije.


Izvor: ALO 01. 10. 2013.god.

xxx

HUNZA – B17 ekstrakt koštice kajsije


Hunza - B17 ekstrakt koštice kajsije je dodatak ishrani sa primenom kod jačanja imuniteta, detoksikacije organizma kao i kod lečenja najtežih bolesti. Hunza kapsule sadrže ekstrakt koštica kajsije, Reishi gljive i Vitamin C. Može se koristiti i kao preventiva kod nastanka mnogih oboljenja i svih vrsta kancera.
U našoj online apoteci "Lek na Klik" možete je ODMAH PORUČITI

Više informacija...


Detalji strane
apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi