Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » TUMOR » Hopy Apricot ekstrakt koštice kajsije

TUMOR

Prirodni preparati koji deluju protiv tumorno a koriste se i kod već nastalog tumora ili onih u poodmakloj fazi gde operacija iz nekog razloga više nije moguća. U ovim slučajevima jedno od rešenja je upotreba prirodnih bioloških aktivnih preparata koji su neškodljivi, ne ispoljavaju toksična, mutagena, teratogena i alergijska dejstva i mogu se koristiti dugi niz godina. Prirodnih biološki aktivni preparati (BAD)imaju antioksidantno dejstvo, pojačavaju proizvodnju antitela, sprečavaju stvaranje slobodnih radikala i time usporavaju proces starenja. Biološki aktivni preparati se mogu koristiti paralelno i sa drugim terapijama jer dolazi do bržeg oporavljanja organizma naročito posle Hemioterapije ili radioterapije (zračenja).


Hopy Apricot ekstrakt koštice kajsije
klikni za veći sliku

Hopy Apricot ekstrakt koštice kajsije

Dodatak ishrani za jačanje imuniteta i detoksikaciju organizma

cena: 3.960,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 90 kapsula
Poreklo: Hungary
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Hopy Apricot - B17 ekstrakt koštice kajsije je dodatak ishrani sa primenom kod jačanja imuniteta, detoksikacije organizma kao i pomoć kod najtežih bolesti. Hopy Apricot kapsule sadrže ekstrakt koštica kajsije, Reishi gljive i Vitamin C. Može se koristiti i kao preventiva kod nastanka mnogih oboljenja i svih vrsta kancera. NOVO PAKOVANJE!

Opis proizvoda:

Hunza je narod, jedna od šest etničkih grupa sa najdužim životnim vekom na Zemlji. Žive u živopisnim, gotovo nedostupnim predelima Himalaja. Tradicionalna Hunza-ishrana, uključuje koštice kajsije, koje sadrže 200 puta veću količinu Vitamina B17 u poređenju sa bilo kojom namirnicom.

Delovanje Hopy Apricot:
  • Snažan stimulator imuniteta

  • Udruženi antioksidativni efekat

  • Preventivno i terapiski deluje i kod najtežih bolesti

Sastav Hopy Apricot kapsula:

Ekstrakt koštica kajsija - (300 mg/capsule), Ekstrakt Reishi gljive - (60 mg/capsule),Vitamin C (60 mg/capsule)

Ekstrakt koštica kajsije:

Tradicionalna Hunza - ishrana , uključujući kajsije zrna , sadrži 200 puta više od količine vitamina B17 u poređenju sa bilo kojim uobičajenim obrokom. Čak medicina naših dana ne može da pronađe razlog zašto su Hunze lišene od bilo kakvih bolesti zapadne civilizacije . Možda tajna njihovog dugog života leži oko koštica kajsije, što je njihova najvažnija hrana.

Reiši ekstrakt (Ganoderma Lucidum):

Ova posebna gljiva poznata kao Reishi u Japanu i Ling Zhi-u u Kini, kao najpoznatija lekovita biljka na Dalekom Istoku . Ling Zhi gljiva je poznata u Kini pre 4000 godina , i kao lek muškarci ih koriste redovno ( one se pominju kao biljke u večnosti , božanska biljka ) . Prvi poznati pisani podaci o ovoj gljivi datiraju 2000 godina u nazad, one su citirane među najefikasnijim lekovitom bilju. Predstavnici tradicionalne kineske medicine smatraju ovu vrstu gljiva kao najefikasnije sredstvo za oporavak imuniteta do sada , čak se preporučuju pacijentima koji žive sa rakom . Imajući u vidu ovu pečurku i njegove delove , postoje neke dodatne opcije primene, odnosno stimulacije imunog - procesa , zaštitu protiv nekih vrsta kancera (preventiva) , smanjivanje neželjenih efekata na terapiju zračenjem, itd .

Vitamin C:

Kao anti-oksidant , Vitamin C je esencijalna hranljiva materija za održavanje normalne funkcije ljudskog imunog sistema. To doprinosi zaštiti organizma od infekcija , neutrališe slobodne radikale koji oštećuju ćelije . U nedostatku vitamina C ,slabi imuni sistem , i mogućnost infekcija će porasti . Vitamin C takođe povećava iskorišćenost biološkog jezgra kajsije i ekstrakata Reishi .

Upotreba Amigdalina(vitamin B-17) u Metaboličkoj terapiji

Metabolička terapija je netoksičan način lečenja raka na osnovu korišćenja vitamina B-17, proteolitičkih enzima pankreasa, imuno-stimulansa, kao  i vitamina i mineralnih dodataka. Laetril(B-17) je glavni antitumorski agent. To je prirodno antibiotski agent i nalazi se u preko 1.200 biljaka, posebno u semenu uobičajenih voća kao što su kajsija, breske, šljive i jabuke. On je diglokuzidan sa cijanidom, radikalom koji je visoko " Bio-dostupan". Ovo znači da prodire kroz ćelijske membrane i doseže unutar same ćelije veoma lako.
Ovaj radikal cijanida je ono što je nekada činilo vitamin kontraverznim, ali tokom godina, dokazano je da je amigdalin poptpuno siguran i netoksičan. U normalnim ćelijama u našem organizmu nalazi se enzim nazvan Rodenaza koji "neutrališe" amigdalin i ovaj enzim ne dozvoljava da amigdalin oslobodi cijanid. Na ovaj način, amigdalin služi samo kao glukoza za zdrave ćelije koje pružaju energiju. Maligne ćelije ne sadrže ovaj enzim. U odsustvu rodenaze, amigdalin se aktivira oslobađanjem radikala cijanida unutar maligne ćelije uzrokujući njeno uništenje. Ovo je način na koji se samo ćelije raka uništavaju, a normalne nisu ugrožene.Kada amigdalin napada nezdrave ćelije, one se pretvaraju u silikat, koji je sličan aspirinu. To u velikoj meri doprinosi kontroli bola. Na stotine kliničkih studija sprovedenih od strane mnogih kompetentnih lekara širom sveta, uključujući i one u režiji Dr. Ernesta Kontrerasa Rodrigeza u bolnici Oaza Nade u Meksiku, daju nam kompletno uverenje da ne postoji nikakva opasnost.

Da li Vitamin B-17 deluje na svim tipovima kancera?

Dr. Krebs kaže "DA". ćelije raka imaju potpuno iste karakteristike bez obzira na vrstu raka i poznate su kao Tropoblasti. ove ćelije sadrže enzim pod nazivom beta-glikozidaza, takođe pozbat kao otključavajući enzim. Kada Laetril dolazi u kontakt sa enzimom beta-glikozidaze, Leatril je razložen i formira dva molekula glukoze, jedan molekul Benzaldehida i jedan molekul hidro-cijanida (CHN). U telu, ćelije raka i samo ćelije raka - sadrže taj enzim. Ključna reč ovde je da HCN mora biti formiran. To nije slobodno plutajuće jedinjenje u Leatrilu a potom pušteno na slobodu. Mora biti proizvedeno.
Enzim beta-glikozidaz, i samo taj enzim je sposoban za HCN iz Leatrila, time utiče na ćelije raka i samo na ćelije raka. Ako nema kancerogenih ćelija u telu, ne postoji ni beta-glikozidaza a ako ne postoji beta-glikozidaza, ni HCN neće biti formirana iz Laetrila.

Način upotrebe Hopy Apricot kapsula:

Preporučena doza za odrasle: 3 x 1 capsula dnevno, 30 minuta pre ili posle jela
Za preventivu protiv kancera veruje se da je potrebno 100 mg vitamina B17 dnevno

Rok upotrebe: naveden na pakovanju
Čuvati: u originalnom pakovanju na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece

NAPOMENA:

Ne prekoračivati preporučeni dnevni unos, ako se oseti mučnina da se smanji dnevni unos

Regularna i uravnotežena ishrana ne može biti zamenjena uzimanjem dotaka ishrani

Saznajte sve o koštici kajsije na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama


Kreme i Melemi