Zdravstvo

Fiterman Pharma d.o.o.

Fiterman Pharma doo osnovana je u Srbiji 2008. godine sa sedištem u Vršcu.
Osnovni pokretač razvoja kompanije su ljudi, dinamični i ambiciozni, sposobni da od ideja kreiraju realnost. Fiterman Pharma SRL uspešno posluje na tržistu EU uz portfolio od preko 50 različitih proizvoda. Sedište kompanije je u Jašiju, Rumunija. 2004. godine kompanija je dobila internacionalni GMP sertifikat (Dobra proizvođačka praksa), a 2005. godine ISO EN 9001:2000 sertifikat.
Postoji mnogo kompanija koje proizvode lekove i dijetetske suplemente, ali Fiterman Pharma čini više od razvoja proizvoda i njihove prodaje. Zahvaljujući našem timu, ljudima sa visokim nivoom profesionalizma, korisnici su prihvatili proizvode Fiterman Pharma kao bezbedno rešenje, sa verom u njihovu sigurnost i efikasnost.
Svi proizvodi na tržištu Srbije klasifikovani su od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije i Ministarstva zdravlja.

deo palete proizvoda


Celokupnu paletu proizvoda možete pogledati na našem sajtu
.

Spot 1 Spot 2

Dimitrija Tucovića 55 

Vršac 

26300 

Srbija 

013/835-669 

013/833-578 

105857823 

20476869 

3858

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga