Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » PROSTATA upala, često mokrenje, tumor » VEZILUT

PROSTATA upala, često mokrenje, tumor

Prirodni preparati za bolesti prostate. Ponuđeni preparati uspešno otklanjaju upalu prostate, uvećanu prostatu vraćaju u normalne dimenzije, sprečavaju često mokrenje i peckanje kod izbacivanja mokraće a koriste se i kod već nastalog ili u prevencija nastanka tumora prostate.


VEZILUT
klikni za veći sliku

VEZILUT

Peptidni biaološko aktivni dodatak ishrani za lečenje zapaljenja bešike i prostate

cena: 2.950,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Vezilut je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD) - dopunski izvor peptida za lečenje upale bešike. Sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su identične strukturi sluznice mokraćne bešike.

Vezilut kapsule posebno se preporučuju kod muškaraca i žena srednje i starije dobi, jer sprečavaju, ali i popravljaju smetnje sa mokrenjem (učestalo i nekontrolisano mokrenje pri kašlju, naporu ili smehu),kao i kod hroničnih zapalenja bešike i prostate muškarca. Inkoninencija urina je masovan problem, a rezultati primene Vezilut-a pokazuju izvanredne rezultate već nakon prvog ciklusa primene od dva do četiri meseca. Vezilut nije preparat za lečenje infekcije, već jedinstven za jačanje funkcije sfinktera bešike i sprečavanje nevoljnog mokrenja.

Sastav Vezulita:

aktivni sastojci: peptidni kompleks AKS-M(asparginska kiselina, glutaminska kiselina)100μg.

pomoćne supstance: mikrokristalna celuloza(E460), saharoza, laktoza,skrob, polisorbat 80 (E433)

Doziranje i način primene Vezulita:

2x1 ili 2x2 kapsule uz obrok tokom mesec dana, ponoviti za 3 - 6 meseci.

Ne savetuje se primena kod osoba osetljivih na neki od sastojaka, deci i za vreme trudnoće i dojenja.

Neželjena dejstava:

u toku višegodišnje primene nisu zapažena

Napomena:

Ne savetuje se primena kod osoba osetljivih na neki od sastojaka, deci i za vreme trudnoće i dojenja.

Način čuvanja:

na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti.

Rok trajanja:

5 godina od datuma proizvodnje.

Program peptidne bioregulacije, globalno posmatrano, može se smatrati se po mehanizmu dejstva per -oralnim ekvivalentom terapije matičnim ćelijama,ali zbog komfora primene i dostupnosti namenjen širokoj populaciji.Autor projekta akademik V.H.Havinson, predsednik Evropske asocijacije za gerontologiju i gerijatriju, a peptidna bioregulacija je kandidovana za Nobelovu nsagradu za medicinu i biologiju 2011g zbog inovativnog,efikasnog i bezbednog, fiziološkog efekta.

 

 

Kreme i Melemi