Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes... » Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu

KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes...

Biljni preparati za kožna oboljelja: vitiliga, ekcema, psorijaze, dekubitusa, herpesa, bradavica, kondiloma, fibroma, kurijeg oka, čireva na koži, žuljeva na tabanima...


Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu
klikni za veći sliku

Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu

Prirodni preparat za lečenje Ekcema i Psorijaze

cena: 1.380,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu je potpuno prirodni proizvod za lečenje Ekcema i Psorijaze i koji uspešno otklanje i ostale procese na koži. Posedujujući veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat Upotrebom melema vrlo brzo dolazi do poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu je potpuno prirodni proizvod za lečenje Ekcema i Psorijaze i koji uspešno otklanje i ostale procese na koži. Posedujujući veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat, melem je izuzetno je efikasan u lečenju Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), veoma je efikasan u tretmanu Psorijaze gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija. Akne, Čir na koži, Ubodi insekta, Atletsko Stopalao (gljivično oboljenje stopala), oštećenje tetiva kod sportskih povreda, kao i bolovi u zglobovima, samo su neke od indikacija koje Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu uspešno i krajnje efikasno odstranjuje. Krajnje je efikasan u lečenju i tretmanu promirzlina zbog itrazitog dejstva pojačanja cirkulacije krvi, te se preporučuje preventivna upotreba kod osoba koje u svojim aktivnostima imaju izlaganje ekstremiteta niskim temperaturama, kao što su planinari, lovci, ljubitelji prirode itd.Primena mu je i kod: Akni, Čireva na koži, Uboda insekta, Atletskog Stopala, oštećenja tetiva kod sportskih povreda, kao i kod bolova u zglobovima a efikasan je u lečenju i tretmanu promirzlina zbog itrazitog dejstva pojačanja cirkulacije krvi.

O melemu

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.
Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.
Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.
Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Sastav:

Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil
Atest za proizvod je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju".

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

- Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja.
- Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom.
- Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto vodom, sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana.
- Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću.
- Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.
- Vreme trajanja tretmana kod Ekcema i Psorijaze min. 30 dana.

PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE:
  • Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab.
  • Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antiseptičko dejstvo.
  • Poseduje jaku apsorpciju.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom.
  • Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju preporučuje parcijalni tretman.
  • Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu.

Rok trajanja: 12 meseci.
Čuvati: na tamnom i suvom mestu van domašaja dece

 

Kreme i Melemi