Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes... » PAPILOMA krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži

KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes...

Biljni preparati za kožna oboljelja: vitiliga, ekcema, psorijaze, dekubitusa, herpesa, bradavica, kondiloma, fibroma, kurijeg oka, čireva na koži, žuljeva na tabanima...


PAPILOMA krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži
klikni za veći sliku

PAPILOMA krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži

Biljna krema za otklanjanju polnih bradavica – kondiloma kod žena i muškaraca.

cena: 1.450,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 30 gr
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

PAPILOMA krema pomaže u otklanjanju polnih bradavica - kondiloma i kod žena i muškaraca. Biljni sastojci prodiru duboko do korena bradavica i snažno deluju na virus, kondilomi se postepeno smanjuju i nestaju. Tretman PAPILOMA kremom je potpuno bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka.

PAPILOMA krema pomaže u otklanjanju polnih bradavica - kondiloma i kod žena i muškaraca.

Zahvaljujući biljnim sastojcima koji prodiru duboko do korena bradavica i snažno deluju na virus, kondilomi se postepeno smanjuju i nestaju. Tretman PAPILOMA kremom je potpuno bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka.

Rezultati su vidljivi najčešće posle korišćenja samo jedne kutije PAPILOMA kreme, osim u slučajevima težih i dugotrajnijih infekcija kada je potrebno duže nanositi preparat.

Do sada je PAPILOMA kremu koristilo preko 20 000 obolelih od Humanog papiloma virusa (HPV), i prema njihovim iskustvima krema je gotovo 100% efikasna.

Prirodni preparat PAPILOMA krema u potpunosti je napravljen od specijalno odabranih biljaka i ne sadrži nikakve veštačke hemijske sastojke. Za vezivanje kreme koriste se pčeljinji vosak i hladno ceđeno maslinovo ulje, a kao garancija vrhunskog kvaliteta pri izradi se upotrebljavaju najkvalitetnija domaća i uvozna eterična ulja.

U toku tretmana kremom Papiloma, dozvoljeni su seksualni odnosi.

Kao dodatak PAPILOMA kremi, preporučuje se Biljni čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HP virusa. Kod lečenja unutrašnjih kondiloma, najbolje rezultate daju PAPILOMA vagitorije za intimnu higijenu.

Zahvaljujući svom 100% prirodnom sastavu, PAPILOMA kremu mogu koristiti čak i trudnice i dojilje i do sada nisu zabeležena nikakva neželjena dejstva.

PAPILOMA krema sastav:

- ekstrakt lekovitog bilja
- hladno ceđeno maslinovo ulje
- etarska ulja
- pčelinji vosak

Jedno pakovanje od 30 gr dovoljno je za mesec dana korišćenja.

PAPILOMA krema način upotrebe:

Nanositi kremu dva puta u toku dana i jednom uveče pred spavanje, na prethodno oprano i osušeno ugroženo područje.

Čuvati na: suvom i hladnom mestu (u frižideru).     
Rok upotrebe: dve godine od datuma proizvodnje.
Preparat u prometu na osnovu Stručnog mišljenja GZZZ Beograda br. 08-1184

PREPORUKA PROIZVOĐAČA je da se kod Humanog papiloma virusa (HPV) uz papiloma kremu koristi i "čaj za jačanje imuniteta i izbacivanje HP virusa". jer je on vodeći uzrok nastanka kondiloma.


 

Kreme i Melemi