Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » MASTOPATIJA I DISPLAZIJE

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

MASTOPATIJA I DISPLAZIJE

Mastopatija i Displazije -  lekovi i prirodni preparti za prevenciju nastanka ili lečenje već nastalih cista i fibroma kod mastopatije i najčešćih benignih promena u tkivu dojke - displazije.

Apiderm mast

Apiderm Tentorium ruska mast je višefunkcionalna i jedna je od najefikasnijih proizvoda sa mumiom i pčelinjim otrovom za saniranje nastalih promena na oštećenoj koži. Precizno izbalansirani sastojci omogućavaju transportovanje aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože čime se postiže konstantan i dugotrajan efekat blagotvornog delovanja.


cena: 2.620,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Natural Twist fave

Natural Twist Fave je preparat namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze, deluje kancer-preventivno smanjujući rizik od nastanka kancera materice, prostate i dojke. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFIKOVANA), koji je izvor biološki aktivnih jedinjenja i koji pokazuje mnogobrojne povoljne efekte po ljudsko zdravlje, dobar je izvor folata, gvožđa, mangana i dijetnih vlakana.


cena: 1.460,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi